jane Blog > ESNAH steunt de boomplantactie van JGI

ESNAH engageert zich een manier te vinden om luchtvaart, zo efficiënt mogelijke vluchten, het milieu en herbebossing te combineren.

ESNAH ESNAH is een Belgische onderneming die “SkyLiberty”, een nieuw navigatie-instrument voor de burgerluchtvaart, ontwikkelt. Het bedrijf werd opgericht door een team milieubewuste jonge ondernemers en is bedoeld om milieuprestaties in de luchtvaartsector te verbeteren. De applicatie werkt op tablets, Android en IOS smartphones. SkyLiberty bestaat uit een aantal modules die bedoeld zijn om in alle fasen van de vlucht aan de piloot een complete toolkit en betrouwbare gegevens te verschaffen.

ESNAH streeft naar duurzame ontwikkeling, zowel in haar dagdagelijkse activiteiten (kantoorgebouw bedekt met fotovoltaïsche panelen, recyclage van afval, beperking van het verbruik van natuurlijke hulpbronnen, etc.) en via SkyLiberty (vermindering van de hoeveelheid gebruikt papier, de vlucht zo efficiënt mogelijk maken etc.).

ESNAH wil graag actiever bezig zijn met milieubescherming en gaat daarom het partnerschap aan met het Jane Goodall Institute Belgium. Voor elke SkyLiberty module die verkocht wordt zal ESNAH €0.50 doneren aan het JGI Belgium om bomen te planten in Congo-Brazzaville.

Het Jane Goodall Institute Belgium bedankt ESNAH voor de steun!

Voor meer informatie over ESNAH kunt u terecht op hun website: http://www.esnah.com/esnah/.

esnah arbre

Terug naar blog