people Giften

donations

child planting close up U kan ons helpen door één van de lopende JGI projecten te steunen. De gemakkelijkste weg is een contante gift die ons een maximum aan flexibiliteit geeft om het geld aan prioritaire projecten door te storten. Als alternatief kan je zelf de bestemming van jouw bijdrage vastleggen door aan onze Projecten van Hoop te doneren of lokale kansarme jongeren te sponsoren via het Roots&Schootsprogramma hier in België.

Je kan een bedrag naar keuze doneren ten bate van onze Projecten van Hoop in plaatsen zoals de Democratische Republiek Congo (DRC) waar met deze fondsen het leven van de lokale gemeenschappen en de lokale dieren verbeterd wordt. Misschien wil je wel “Chimp Guardian” worden en door je bijdrage een verschil maken in het dagelijkse leven van deze prachtige dieren. Je kan uit verschillende lidmaatschappen kiezen, waarbij ons hoogste donatieniveau Platinum Lid is.

Wil je de kansarme jongeren uit onze buurt steunen, bekijk dan hieronder het overzicht van de verschillende sponsoringkaarten.

Als bewijs van jouw vrijgevigheid, ontvang je voor elke donatie een prachtige cadeaukaart of een certificaat! Klik hier voor betalingsgegevens. Alvast bedankt om aan JGI te denken als jouw begunstigde!

Giften t.v.v. het Jane Goodall’s Roots&Shootsprogramma

Dit is wat we aanbieden als je ervoor kiest kansarme jongeren te helpen om deel te nemen aan ons Belgische Roots&Shootsprogramma. Wij organiseren educatieve en actieve workshops met als doel deze kinderen de mogelijkheid te geven nadien hun eigen project ten voordele van mens, dier en milieu op te starten Helpen is simpel en het heeft een langdurige impact op het leven van deze kinderen/jongeren.

Er zijn vier verschillende cadeaukaarten die gelinkt zijn aan onze projecten:

Sponsorkaarten voor ons jaarlijks plant-een-boom evenement

Als je ervoor kiest kansarme Roots&Shoots kinderen te laten meedoen aan ons jaarlijks plant-een-boom evenement kan je de hieronder afgebeelde sponsoringkaart kopen.

Elk jaar brengen we mensen samen van alle leeftijden en achtergronden om een dag lang ergens in België een bos te planten. Een speciale coördinator begeleidt de kinderen tijdens het evenement en legt hen het belang van bomen uit. Na afloop van het evenement mogen de kinderen zich boomambassadeurs noemen

BEDANKT om een verschil te maken voor Dieren, Mensen en het Milieu

door het werk van JGI België te steunen.