jane Blog > Jane Goodall steunt La OHANA

Dagelijks zetten duizenden jongeren op onze planeet zich in voor een betere wereld voor de dieren, het milieu en de mens. Sinds de creatie van het Roots&Shoots programma door Dr. Jane Goodall in 1991 ontstonden er hier bij ons en in 135 andere landen Roots&Shoots groepen, die elk op hun niveau humanitaire en ecologische acties voeren.

Ook al zijn ze met duizenden die elke dag opnieuw missies verwezenlijken, toch krijgen ze spijtig genoeg bitter weinig aandacht in de media …

Hetzelfde geldt voor talrijke andere acties. Ze blijven onbekend bij het grote publiek. Erger nog: velen onder ons, en uzelf misschien ook, voelen zich geïsoleerd en alleen bij het zien van de ecologische en humanitaire problemen, terwijl er wel oplossingen bestaan. Het zou gewoon volstaan ze op grote schaal te verspreiden om hoop te bieden aan het brede publiek.

Dat is de opdracht van La OHANA!

La OHANA is een familie die aan boord van haar trimaran de wereld rondvaart en de uitdaging aangegaan is een TV zender te maken die bestemd is voor ons allemaal. Een zender voor al diegenen die in de schaduw werken om fauna en flora te herwaarderen en te beschermen, een zender die spreekt over humanistische en humanitaire acties, een zender die eerder oplossingen biedt dan bezorgdheid brengt.

Voor deze redenen heeft Dr. Jane Goodall haar steun geboden aan de creatie van de eerste ecologische sociale TV zender, La OHANA.

La OHANA ontdek het project van deze buitengewone familie.

Terug naar blog