people Jeugdhoek

Button Template - RnSBBananafullbunchAls je meer wil te weten komen over het Tchimpounga opvangcentrum en de te adopteren baby chimpansees, klik dan hier op de bananen.

Hieronder vind je meer informatie over hoe je een chimpansee kan adopteren, hoe je de baby chimpansees in Congo kan helpen voeden met wat bananen, welke boeken je kan lezen over het leven van Jane in de jungle en hoe ze haar droom volgde, over de spelletjes die beschikbaar zijn op onze website, of hoe je met Roots&Shoots iets kan doen voor dieren, mensen en het milieu.
time of milk

Icon chimpChimp Guardian Junior programma (adoptieprogramma)

Via ons Chimp Guardian Junior programma kan je voor €25 ook Lemba, Mbebo, of Mambou adopteren. Met dit geld kunnen de verzorgers in Tchimpounga dit jaar veel meer bananen kopen en jouw chimpansee, mocht hij/zij ziek worden, van vaccinaties en de nodige medische zorg voorzien.

Je zal dan één van de volgende badges ontvangen:

Lemba button
Mambou button
Mbebo button

en een paspoortje!

Chimp passport
Lemba Passport

Onze spelletjeshoek

Als je wil, kan je onze woordenpuzzel invullen, een masker maken, het jungle doolhof vervolledigen, etc … Voor deze en andere spelletjes, ga naar onze spelletjeshoek.

Onderneem actie!

Button Template - RnSB

Als je iets meer wil doen voor Dieren, Mensen en het Milieu, word dan lid van Roots&Shoots met je klas of vrienden! Klik hier op het logo voor meer informatie:

icon phone
Je kan vandaag nog een project opstarten door GSM’s in te zamelen in je buurt of op school!

Of je kan met de klas naar onze jaarlijkse boomplantactie komen: elk jaar planten wij een bos in België, maar we hebben je hulp hiervoor nodig!

plant tree

Alle informatie op deze pagina is beschikbaar in het Engels, Frans en het Nederlands.