jane Blog > Ontmoet Chloé, een jonge fan van Jane Goodall

Chloé Pierard, 10 jaar, is een leerling aan de Europese School Brussel II. Onlangs realiseerde ze een prachtig downloadbaar dossier over Jane Goodall, een zeer mooi werk dat we u zeker niet willen onthouden!

chloe

“Mijn naam is Chloé, ik ben 10 jaar en ik ontdekte het leven van Jane Goodall toen ik een presentatie voorbereidde voor mijn klas. Zoals Jane Goodall, hou ik van dieren. Wat ik zo uitzonderlijk vind aan Jane Goodall is dat het haar gelukt is om door haar wil en haar passie haar jeugddroom te verwezenlijken: naar Afrika gaan om er te werken met dieren. Jane Goodall heeft grote inspanningen gedaan om chimpansees en de natuur te beschermen, maar ze is ook niet vergeten om de mensen in Afrika te helpen. Dankzij haar heb ik begrepen dat ook ik kan helpen om de dieren en de aarde te redden.

Ik hoop dat ik, net als Jane, als ik groot ben mijn dromen zal kunnen verwezenlijken. Om dit te doen, moet ik, net als zij, zeer sterk geloven en mijn kans niet laten voorbijgaan mocht die zich voordoen.”

Terug naar blog