jane Onze sponsors

JGI België wil graag al haar sponsors danken voor hun steun.
Allen&Overy

Allen & Overy

Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor dat op 1 januari 1930 opgericht is in Londen door George Allen en Thomas Overy. Het is vandaag de dag een van de zogeheten ‘Magic Circle firms’. Het kantoor heeft tegenwoordig ruim 5000 werknemers en 28 vestigingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Alken Maes

Alken Maes

Alken Maes is een brouwerij die Forest in One Day editie 2017 sponsort.

altran

Altran

Altran steunde onze KayaCleanactie zodat een groep kansarme kinderen de kans had een kayakinitiatie te krijgen en afval te verzamelen uit de rivieren rond Luik (april 2012).

axentys

Axentys

De firma Axentys heeft besloten ons project “Forest in One Day” mede te ondersteunen. Als informaticabedrijf voor de professionele markt biedt zij een uitgebreide waaier van diensten en producten aan waaronder de voornaamste cloud environment, business software, business intelligence, network & security zijn. In de sector heeft dit bedrijf een sterke reputatie opgebouwd door zijn klantvriendelijkheid, betrokkenheid,onderzoek en voortdurende bijscholing van zijn medewerkers.

bxl

Stad Brussel

Stad Brussel sponsorde de creatie en verdeling van onze educatieve toolkit rond de mobiele telefooncampagne ‘Recycle4Chimps’. Dankzij de Stad Brussel, hopen we vanaf september 2016 meer dan 100 scholen te bereiken en hun studenten bewust te maken over de link die er bestaat tussen chimpansees, mobiele telefoons en de conflicten in de DRC.

Luminus

EDF Luminus – Globetrotter
EDF Luminus, een belangrijke producent van hernieuwbare elektriciteit en energieleverancier. EDF Luminus is een van de toonaangevende Belgische leiders op het gebied van groene energieontwikkeling en -productie, die onshore windparken en waterkrachtcentrales exploiteert. Het bedrijf speelt een sleutelrol in de bevoorradingszekerheid van het land, met een breed scala aan gascentrales die de schommelingen van de productie van hernieuwbare energie opvangen. Met het “Globetrotters” project steunt EDF Luminus het Jane Goodall Institute Belgium en meer bepaald hun Forest in One Day. Tegelijkertijd moedigt het bedrijf zijn personeel aan meer te bewegen. Studies tonen nl. aan dat je elke dag een beetje oefening nodig hebt om gezond te zijn en gezond te blijven.

levi_strauss

Levi Strauss & Co

Levi Strauss & Co sponsorde workshops voor kansarme jongeren: in het Scheutbos te Molenbeek (september 2011) en onze boomplantactie in het Zoniënwoud (maart 2012).

Martin Hotels

Martins Hotels

Martins Hotels sponsorde de viering van de 80ste verjaardag van Jane Goodall in het Nationaal Theater in Brussel, mei 2014. Martins Hotels is gecertifieerd door EMAS, dat hoge milieu standaarden stelt voor de toeristische sector.

Medicor_Europe

Medicor Europe

Medicor Europe verdeelt wereldwijd medische contrast injectoren. Deze high-tech machines worden gebruikt voor CT-scans en MRI.

Hoewel we geen commercieel voordeel hebben in het sponsoren van de JGI organisatie, kunnen we de missie van het Jane Goodall Institute Belgium volledig onderschrijven.

bxl

Stad Brussel

Stad Brussel sponsorde de creatie en verdeling van onze educatieve toolkit rond de mobiele telefooncampagne ‘Recycle4Chimps’. Dankzij de Stad Brussel, hopen we vanaf september 2016 meer dan 100 scholen te bereiken en hun studenten bewust te maken over de link die er bestaat tussen chimpansees, mobiele telefoons en de conflicten in de DRC.

triodos

Triodos Bank

Triodos Bank sponsorde de viering van de 80ste verjaardag van Jane Goodall in het Nationaal Theater in Brussel, mei 2014.

Zou je ons graag helpen om een verschil te maken? Aarzel niet om ons te contacteren. Bekijk onze website en ga naar onze partner en sponsoring pagina’s.