jane Project van hoop: Chimpansee-adoptie

The time of the milk
Jane

Via dit ‘Project of Hope’ steun je chimpanseeweesjes, hun lokale verzorgers en het educatief programma voor Roots&Shootsstudenten rond Tchimpounga.

Bekijk de fotogalerij. Of bekijk de video over Tchimpounga gemaakt einde 2012 : ontmoet Rebeca, Fernando, Super-Kodo en al de chimps.

Dit project heeft betrekking op ons “Chimp Guardian programma” (adoptieprogramma). Je kan meer lezen over Tchimpounga en de drie chimpansees die JGI België uitgekozen heeft om te volgen en er geld voor in te zamelen. We hebben adoptiepakketten voor volwassenen en jongeren (Junior versie).

Vanaf 2013 voorzien we ook een speciale “Chimp Guardian” voor groepen. Scholen, klassen, organisaties, bedrijven en R&S-groepen zullen dan geld kunnen inzamelen voor deze adoptiepakketten met o.a. certificaten, paspoorten, foto’s en stickers.

Als je een verschil wil maken voor een chimpansee en zijn/haar verzorger en hierover meer informatie wil, laat het ons dan weten!

Leerkrachten en groepsleiders kunnen een kijkje nemen op onze opvoeders/leerkrachtenpagina. Zij kunnen daar meer lezen over hoe fondsenwerving kan gecombineerd worden met educatieve middelen, de film “Chimpansee”, onze vredescampagne en/of mobiele telefooncampagne.

BEDANKT om een verschil te maken voor Dieren, Mensen en het Milieu