jane Sponsoring van chimpansees met uw klas

Context:

In Tchimpounga (gelegen in Congo-Brazzaville) verwelkomt ons weeshuis ca. 160 chimpansees. Het gaat meestal om mishandelde baby’s die in een slechte gezondheidstoestand verkeren. Ons gespecialiseerde JGI-personeel bezorgt de nodige medische hulp, de gepaste voeding en geeft hen veel liefde zodat ze zich weer fijn kunnen voelen.
Dankzij JGI België kan uw klas ook haar steentje bijdragen door die drie leuke baby’s te adopteren : Lemba, Mbebo and Mambou. Hier krijgt u meer informatie en kan u video’s bekijken die later ook in de klas vertoond kunnen worden. Zo kan u een van onze “Chimp Guardians” worden. Hieronder vindt u onze speciale formules voor schoolgroepen:

Word een “Chimp Guardian”:

Deze sponsoring omvat de voeding en medische zorg voor de baby’s en het loon van het plaatselijk personeel van het weeshuis. Een chimpansee adopteren is een fijn middel om jonge mensen op een leuke en boeiende wijze op te leiden zodat zij kunnen helpen om van onze planeet een betere plaats te maken.

Onze “Chimp Guardian” formule:

Elke Chimp Guardian krijgt een pakket bestaande uit:

  • Een adoptiecertificaat
  • Informatie over uw chimpansee door middel van ons chimpie nieuws
  • Een foto van uw baby
  • Een overzicht van het Tchimpounga-weeshuis
  • Stickers voor de leerlingen (20 gratis stickers per klas; extra stickers verkrijgbaar op verzoek)

Tarief:

Per klas: 100 euro om een chimpansee te adopteren
Extra stickers: u kan tevens 10 extra stickers voor 5 euro bijbestellen
Levering van bananen: extra steunen kan ook met onze bananenleveringsformule! U krijgt steunkaarten voor elke bijdrage van 5 euro in de voedingskosten van de chimpansees. Dit is trouwens ook een leuke manier om mee te helpen als uw klas het moeilijk heeft om slechts één chimpansee uit te kiezen!