monkey Word chimpvoogd

icon chimpIn Tchimpounga te Congo-Brazzaville, huisvest ons opvangcentrum ongeveer 160 chimpansees. Deze chimpansees komen meestal als mishandelde baby’s en in een slechte medische toestand toe. Ons gespecialiseerd JGI personeel zorgt voor de noodzakelijke medische verzorging, juiste voeding en heel veel liefde om hen weer te laten openbloeien.

Via JGI België kan jij een verschil maken door een of meer van onze schitterende baby chimpansees te adopteren: Lemba, Mbebo en/of Mambou. We nodigen je uit om Chimp Guardian van een van hen te worden. We bieden verschillende soorten adoptiepakketten aan voor volwassenen en nu hebben we ook ons Chimp Guardian Junior pakket voor de jeugd en een speciaal adoptiepakket voor scholen/klassen!

Lemba
Mambou
Mbebo
Een “Chimp Guardianship” steunt de chimpansees en hun verzorgers bij Tchimpounga! Een “Chimp Guardianship” maakt het mogelijk om de baby chimpansees te voeden en om hen indien nodig van medische verzorging te voorzien. Daarnaast helpt het ook het loon van de lokale verzorgers die in het opvangcentrum werken, te betalen. Het is een zinvol geschenk voor dieren en mensen!