people Word partner

JGI België is altijd op zoek naar nieuwe samenwerking met lokale of internationale organisaties, verenigingen en bedrijven die onze waarden en doelstellingen delen. Partner worden levert heel wat voordelen op, zoals gratis publiciteit en promotie tijdens evenementen, vermelding op onze website en andere promotionele documenten, vermelding in onze nieuwsbrieven die naar de mensen op de mailinglijst en naar de leden verstuurd worden, VIP-zitplaatsen tijdens Dr Jane’s lezingen in België, enz. We zijn ook zeer geïnteresseerd nieuwe projecten of activiteiten met partners te starten als deze passen in onze missie en doelstellingen.

Bekijk onze huidige partnerschappen of kijk naar onze gemeenschappelijke campagnes met Donderdag Veggiedag en de film Chimpanzee om ideeën op te doen. Aarzel niet contact met ons op te nemen om een mogelijk partnerschap te bespreken met jouw organisatie, bedrijf, school of instituut.

Als je graag een of meerdere van onze evenementen of activiteiten wil sponsoren, verwijzen we je graag door naar onze sponsorpagina.