Evenementen

JANE KOMT NAAR BELGIË
12-14 MAART 2020

We zijn erg verheugd dat Jane na een jaar weer België bezoekt!

Na het enorme succes van het bezoek van 2019 heeft Jane besloten dat ze in 2020 en voor 3 dagen terug naar België wil komen!
Je kunt je voorstellen dat er deze 3 dagen veel interessante evenementen en activiteiten zullen plaatsvinden. Meer informatie en tickets krijg je hieronder. 👇

PUBLIEKE LEZING in de Limburghal in Genk
UITVERKOCHT!

Donderdag 12 maart 2020 om 19u

Naar aanleiding van het 30-jarig bestaan van het Regionaal Landschap Kempen en Maasland geeft Dr. Jane Goodall een unieke lezing op donderdag 12 maart 2020 in de Limburghal in Genk.

PUBLIEKE LEZING in VUB

Vrijdag 13 maart 2020 om 19u3o

Terugblikken op 60 jaar baanbrekend onderzoek: woon bij het publieke debat bij dat Jane Goodall Institute Belgium organiseert in samenwerking met Humanistisch Verbond Campus Vrije Universiteit Brussel, OSB, UPV, Studiekring Vrij Onderzoek, BSG en Vrije Universiteit Brussel.
Het evenement wordt ondersteund door de Instelling Morele Dienstverlening Brussel.
Welkombericht door Prof. Dr. Romain Meusen, Vice-Rector Vrije Universiteit Brussel.

Registratie (verplicht): secretariaat Humanistisch Verbond, secretariaat@humanistischverbond.be, tel.: 02/742 03 23
Ticket: ter plaatse te betalen.

GALADINER & LIEFDADIGHEIDSVEILING

Zaterdag 14 maart 2020 om 18u30
Uitnodiging

Het Jane Goodall Instituut België is verheugd om haar jaarlijkse galadiner & liefdadigheidsveiling op 14 maart 2020 aan te mogen kondigen. We zijn vereerd dat we vergezeld zullen worden door onze oprichtster, de legendarische Jane Goodall, met wie we terugblikken op de afgelopen 60 jaar van haar baanbrekend werk. Ze zal haar uitdagingen, successen en verwachtingen voor de toekomst met ons delen. Tot onze vreugde zal ook onze beschermvrouwe Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Esmeralda van België opnieuw het evenement bijwonen. Daarnaast zijn we vereerd dat Prins Hussain Aga Khan aanwezig zal zijn en twee items heeft gedoneerd voor onze liefdadigheidsveiling.

Dankzij onze partner John Martin, zal dit exclusieve galadiner plaatsvinden in de prachtige setting van het ‘Martin’s Chateau du Lac’ in Genval. Later op de avond kunt u deelnemen aan onze liefdadigheidsveiling, waar prachtige kunstwerken en exclusieve prijzen, zoals een droomsafari in Tanzania, zullen worden geveild.

Dit jaar, ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van Jane Goodall’s aankomst in het Gombe Stream National Park in Tanzania en de start van haar voortdurende en ononderbroken baanbrekende werk, zullen we fondsen inzamelen voor herbebossing initiatieven, voor projecten om jonge mensen te empoweren en voor dierenwelzijn programma’s van het Jane Goodall Instituut in Tanzania.

Lees meer >>

Foto credit: (heldenfoto) Ivan Dunsmore/JGIB, (2de foto) Vincent Calmel

Vanwege de bezorgdheid over de uitbraak van het COVID-19-virus hebben we besloten het bezoek van Jane Goodall aan België uit te stellen zodat we de gezondheid van alle aanwezigen, inclusief die van Dr. Jane Goodall, kunnen garanderen. Openbare evenementen en vergaderingen die gepland waren op 12, 13 of 14 maart, worden later dit jaar gepland en we zullen hier zo spoedig mogelijk over communiceren. Onze excuses voor het eventuele ongemak, maar vertrouw erop dat u begrijpt dat deze beslissing is genomen om mogelijke gezondheidsrisico's voor alle betrokkenen te verminderen.

This will close in 0 seconds