Team Jane dag 2022

Team Jane dag 2022
28/09/2022 Webmaster

We zetten altijd graag onze vrijwilligers in het zonnetje, wiens werk en steun ons in staat stellen om samen geweldige resultaten te bereiken. Onze jaarlijkse Team Jane Day op 25 september was een combinatie van leren en vermaak in de prachtige Plantentuin Meise. Onze vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden kwamen een hele dag bij elkaar om alle geweldige dingen die we het afgelopen jaar hebben bereikt te vieren, en samen uit te kijken naar een volgend spannend jaar met een aantal geweldige evenementen!

Patrick van Veen, gedragsbioloog, chimpansee expert en een toegewijd lid van de JGI familie, trakteerde ons op een heel interessante lezing over chimpansee gedrag in de ochtend. In de namiddag bezochten we de serres van de Plantentuin, waar onze gids ons liet kennismaken met de talrijke planten die in de verschillende tropische gebieden van de wereld voorkomen.

Hartelijk dank aan iedereen die de 2022 Team Jane Day heeft bijgewoond, evenals aan Patrick van Veen, onze gids van de Plantentuin en al onze vrijwilligers die de dagelijkse activiteiten van het Jane Goodall Instituut mogelijk maken.