Steun het instituut

Uw bijdrage steunt niet alleen de initiatieven van Jane Goodall Instituut België maar evenzeer de projecten die Jane Goodall Institute Global in Afrika onderneemt.

Chimpansee voogdijen

Neem een chimpansee voogdij en kom te weten over het opvangcentrum Chimp Eden in Zuid-Afrika of het Dindefelo natuurreservaat in Senegal.

Giften

Met jouw steun maak je ons werk mogelijk. Jane Goodall Instituut België streeft voortdurend naar het verbeteren van de wereld voor dier, mens en natuur. Jij kunt ons werk steunen met een online gift en zo meehelpen.

Lidmaatschap

Word lid van Jane Goodall Instituut België en ontvang een gepersonaliseerd certificaat op zaadpapier.

Sponsor bomen

Steun de aanplant van een nieuw bos in België! Voor elke boom die in België wordt geplant, wordt er een veelvoud van bomen in Burundi geplant via onze projecten voor natuurbehoud en herbebossing, in samenwerking met de lokale bevolking.

Boomplant cadeaupaketten

Op zoek naar een geweldige gift voor jezelf, je familie en vrienden, en natuurlijk voor onze planeet? Koop een boomplant cadeaupakket.

Foto credits: JGI Zuid-Afrika, Philip Theunissen/JGIB, Lise Grobbelaar/JGIB, JGI Burundi
Het Jane Goodall Instituut staat niet achter activiteiten als het aanraken van, omgaan met en dicht benaderen van chimpansees of andere wilde soorten. De geredde chimpansees op de foto worden verzorgd door hiertoe opgeleide professionele medewerkers.